GOTT NYTT ÅR

nyårsblåsan är fixad och Jenny har skottat upp en liten rökruta åt oss på altanen.
detta kan inte bli annat än bra.


NYÅRSLÖFTENhar börjat fila på 2010s nyårslöften. hittills har jag väl kommit så långt som det vanliga: diet och sluta röka. två löften som moderniserats genom funktionen "widgets" i min mobil, bara att dra ut på skärmen och sätta igång. många vardagslöften av typen "plugga" kommer kvala in på listan, men även en del drömlöften kan bli aktuella. får se vad framtiden om två dagar har att säga.


SKOR

vill ha ett par enkla svarta skor med klack. hittade denna bild hos en känd modebloggerska och beskar den sedan i paint för att sätta min egen prägel på den:


har hittat typ ett par liknande på scorett. problemet är bara att de ej är på rean! var ivrig och köpte en mascara på icke-rea igår, ett misstag jag ej tänker göra om, varken gällande mascara eller skor...

eller?

foto: karolina skande, redigering: hanna olsson


FRAMTID

saker jag ser fram emot just nu: cocothai imorgon, nyår, acnerean, the xx 19e jan


"FALUN SUGER..."

försökte gömma mig när jag gick på stan igår. orkar inte med att möta folk och vara trevlig och ha mig. misslyckades dock när en nöjd person med högt skratt kom fram och frågade vad jag gör nuförtiden, och sen ännu nöjdare berättade att hon pluggar musik och bor på en folkhögskola på gotland. sen började hon bryta på gotländska under resten av konversationen och när jag kom hem hade hon facebookstatus: "falun suger..."

idag blir det en fikadag på stan igen. hoppas på att möta ännu fler fantastiska 89or som är för stora för den här staden.


GOD JUL


en bra julklapp. smörknivar var också bra. julafton känns som den längsta dagen på året. längtar till imorn då det är dags att bli redlös istället för rastlös.

RED KNUCKLE DUSTER CLUTCH


en skapelse som får mig att vilja gråta i ett år.

HARMONY


finns många timmar att döda dagen innan julafton, valde därför tidning efter antal sidor och vikt. tillsammans väger vi ca 60 kg på vågen!! dvs 30 kg var.

POLKA
KOMEDI

"romantisk komedi" måste ju vara den sämsta genren någonsin. vet att det hör julen till att gotta sig i denna genre, såg därför en halv film ikväll och försökte lista ut vart "komedin" kom in i bilden. kunde inte hitta något svar på frågan. mamma verkade vara den enda som förstod, trots detta var det hon som kom snyftandes från tvsoffan efter det sorgliga slutet utan ett enda spår av komedi i blicken. 


LAJKA

har anlänt till falun. vad som hittills hänt: rensat kylen och frysen på julgodis och lyssnat på enya. helt ok vardagslyx. huset är tomt men det är julpyntat som aldrig förr. bra jobb! senare: kupolen med pappa.


JULMYSikväll ska vi ha minijulbord hemma hos mig. längtar!! janssonsrecept är redan googlat.

TURNÉ

har varit ute på turné och haft mig i två dagar. dvs hängt efter olika personer på olika ställen hela dagarna och hela kvällarna och bara varit hemma för att sova och vakna. nu verkar turnén vara över. känns skönt att vara hemma och göra "nyttiga" saker men det börjar redan bli långtråkigt. skulle vilja gå ut ikväll men har dragit på mig nån jävla hosta *hypo* och känner att det kanske är bra att vila inför morgondagens utgång. blir helt enkelt att kolla på musikhjälpen tills bättre tider dyker upp


GANT HOMEhar tävlat igen. denna gång skrev jag allt på rim och när jag skickade kommentaren upptäckte jag att jag hade klistrat in fel grej att önska mig som vinst. lite otur eftersom jag känner att jag ändå kan ha en chans att vinna. om jag vinner kommer jag iallafall få en röd kudde, trots att blå är lite snyggare och mer av en året-runt-kudde. borde inte ta ut segern i förskott, men har gjort det ändå. ganska skönt att vara vinnare för en kväll.

"tänk vad elegant att få pynta det med gant" är en stark rad i mitt bidrag.
 


DAGS ATT DRA

lacktightsen e på, så även den rutiga skjortan, nitarmbandet och klackarna. värdelöst att göra sig klar tre timmar innan man ska iväg. finns inget mer att göra nu. är för rastlös för att bara sitta och kolla på tv. enda utvägen är väl helt enkelt att öppna en öl och suga på den tills det är dags att dra. måla ett extra lager nagellack är även det en bra idé.


WITH A LITTLE HELP FROM MY FRIENDS

har förstört min dator och skrivit dödens tenta med dödens resultat. sitter just nu på lilldatan som har en skärm på 1 cm, får scrolla för varje ny rad som skrivs. försöker trots detta se till livets ljusa sidor. ikväll var det fredagsmyskväll och imorn ska det festas och ha sig. ett julkalas till ett värde av ca 600 kr + dyra råvaror som saffran. kan inte bli annat än bra.


ska se ena halvan av dessa grabbar också. hehe


FINAL

om jag får U på tentan imorn kan jag iallafall glädja mig åt att jag hann se finalen av mammas pojkar.


GRÅSKALA


basplagg, tighta byxor, grått nagellack
tre lyckade ting


WORK LAMP


har ägnat dagen åt att vara kreativ på datorn. photoshopat och varit med i bloggtävlingar. en riktig höjdarsöndag. finns inga slutprodukter att skryta om men det skulle vara kul att vinna lampan ovan från design house stockholm. mest för att jag aldrig någonsin vinner något jag tävlar om. trodde jag vunnit en gång men det visade sig bara vara en "present" som jag själv måste betala för. detta pga en undersökning jag inte ens minns att jag gjort, plus ett telefonsamtal jag önskar att jag inte svarat på. "presenten" är en shaker designed by jamie oliver som ännu inte dykt upp i brevlådan.

såhär ser den tydligen ut.. precis vad jag alltid önskat mig.


2 ADVENT

Gif Created on Make A Gif
mina bloggande vänner

GARDEROBEN

inatt var en natt i regnbågens tecken. hade ju t.o.m. en klänning i regnbågsfärger kom jag på nu i efterhand.. kul.. förstår inte varför det måste vara sex som står i fokus bara för att det är en gayklubb. alla vet väl att sex säljer men det är inte ok att få en storbildsskärm med porr framför ögonen en hel kväll. eller är det? tänker mig att det skulle visas en hemmaproducerad porrfilm med ett heteropar på en "vanlig" klubb. skulle ju absolut aldrig hända.

har förövrigt ett nytt projekt på g. 
mer om det i framtiden.

älskar förresten att man kan marginaljustera texten i inläggen. det tar det hela till en helt ny nivå.


FOKUS PÅ AXLAR


lite sugen på något randigt. kanske blir att webbshoppa hem. men vadå one size? såg att frida fahrman hade en, har vi samma size?
denna är från glitzy


FEK = FEL

satt med en från min klass och pluggade igår och kände att jag hade koll på allt om koncernredovisningar. fick väl självförtroende för en dag och tänkte att vi skulle plugga ihop idag igen. i fyra timmar satt vi med ett tal som vi inte ens löste. sen gav vi upp. 1 kaffe från humlans café rikare, 12 kr fattigare, 0% rikare på kunskap, 100% slut på energi, 4 h slösade h i livet. vad summan blir av det hela är något jag varken vill räkna ut eller veta.


DILEMMA


kan inte bestämma vad jag gillar mest på den här bilden. den snabba hunden eller stolen?

tjejen med snabba foten eller stolen?

SPORT

att börja spela i ett innebandylag kändes som den bästa idén någonsin för ca två veckor sen. sen kom jag på varför jag valt att sluta i alla lag jag någonsin varit med i, plus att själva avslutet är det värsta av allt. nästan så man vill fortsätta spela bara för att det är mindre smärtsamt än att säga att man vill sluta (har hänt förrut). annars kanske ett bra sätt är att helt enkelt aldrig mer dyka upp. vet ej hur många som skulle sakna mig. det enda skulle väl vara att jag har t-shirt och shorts nr 57 ur deras matchställ hemma, säkert ett eftertraktat nr som skulle lysa med sin frånvaro på alla matcher..
kanske borde ge det hela en chans till.


ACCESSOAR


räddar vilken outfit som helst. kom på att frida hyvönen passar i dessa tider. bra uppvärmning inför carolas julskivor som annars kommer vara soundtrack till hela jullovet. fick stoppa mamma när hon tänkte köpa årets carolaskiva i helgen, det e ju samma låtar på alla de där skivorna. viktigt att de är inspelade i betlehem också, skulle ju inte alls låta lika bra annars..