SHIEEEET

Gör vuxna grejer som att boka flygbiljett och att beställa ny dator. Eller datorn/macbooken ska beställas imorgon men ändå! *mogen* Fick röstkortet idag också. Skulle kunna tro att jag fyller mer än 21! (Trodde jag även själv för ett tag sedan, MEN att glömma hur gammal man är = ålderstecken.) 9/9 blir jag iallafall lite äldre plus sätter mig ensam på ett flygplan för första gången. Shieeeeet.


NORRLAND

Var nyss i Umeå, nu i Falun, snart i Uppsala :O:O:O

Blev spontan och bestämde mig kvällen innan att jag skulle med upp till Umeå 06:00 igår. Mycket bra beslut som resulterade i att jag för första gången fick se norrland som tydligen består av skog berg och HAV. *Harmonisk psykos*. Kungen och Sara Löfgren råkade visst vara i samma stad just igår, som en liten bonus.

På tis börjar socpsyk C. Så det blir väl det gamla vanliga: köpa ny kalender som man använder en vecka, skriva seriösa listor, känna sig seriös osv. Ska bli skoj.

*Vill tillbaka till norr*

NITTI

90-talet är tillbaka hemma hos fam. Olsson denna kväll. Rena Rama Rolf och köttfärslimpa med pappa framför tvn! Mamma i tvättstugan som på den gamla "goda" tiden då man inte visste vad jämställdhet var!! Hehe skoja... Är i Falun nu iallafall. Kul.

Har förresten åter börjat få upp ögonen för ett 2004-intresse = politik. Såg VPs scen i Uppsala en dag i ensamhetens sken och har sedan dess känt ett brinnande intresse. Hip Hop-killar som sjöng om att Reinfeldt skulle "flytta sin feta röv" osv. Har haft den på hjärnan sen dess!!

Fortsättning följer kanske.
/engagerad tjej


MAJKLOCKIS

*Fest*
Har köpt lyxvaror som ska bli lyxmat inom snar framtid. Sen kanske ett tak man en gång bodde nära ska besökas borta i ghettokvarteret FLOGSTA. Det är ju insparkar och sånt nu med polz så man kanske ska säga hej och hejdå och sånt. K-force har ju fixat fet ljudanläggning har man hört, får ej missas! Hoppas de spelar denna: Mark Ronson & The Business Intl – Bang Bang Bang

DET KANSKE LÅTER GOTT

Har haft en minisemester i Uppsala som ännu inte är över. Frossade igår i bilder från modeveckan och big pack hemma hos Amna. MUMS. Gamla bilder och lirare blev det också som "pausunderhållning" medan filmen laddades ner och glömdes bort. Är nu på Engelska Parken (!) med en kille som hanterar viktiga papper mycket viktigt. Dock med litet missnöje. Behövs kanske en kaffe dock ej från Matikum som ännu inte slagit upp sina portar, men kanske i city.


Hejdåå.


WOW

NYSTART

Den här sommaren har jag använt kläder som är ca två år gamla som om de vore köpta i år! Det har känts ganska skönt. Tror det är någon slags rekord av icke-shoppande från min sida, typ omedvetet fast nu medvetet. Har ju tänkt en jävla massa på miljön och sånt som ni säkert förstår. Men så fort min lön kommer ska jag SHOPPA SÅ JÄVLA HÅRT. Iallafall lite. Så länge läser jag bloggar och typ kollar på folk som kollar på kläder på modeveckan. Funkar ganska bra. Typisk höstgrej förresten att bli sugen på att köpa nya kläder och typ klippa page. "Nystart" är något många försöker ta till för att förhindra höstdepression. Intala sig själva att allt blir fräscht och kul om man matchar den nya årstidens kulörer osv! Verka i symbios med mörkret osv. Hehe, närå. Ska iallafall bli kul att kanske besöka Uppsala C i veckan.


SVAG

Har varit på Akademiska idag och gjort ett litet "ingrepp" som ej går att kalla operation. Men drama queen som jag kanske ej är men plötsligt blev fick jag lov att lägga mig på en bår precis i svimningsläge. Hehe. Älskar spänning i vardagen och har nu ett litet plåster på min hand plus är lite "svag" i en dag så skriver därför försiktigt på tangenterna.

Dricker en Cola light och laddar ner lite film här hemma. Kollar även på Simpsons i bakgrunden och lyssnar på LCD Soundsystem. Känns helt okej. Får sällskap igen imorgon. Känns bra.

Nu ska jag ej skriva mer pga hand"frakturen".
Hejdå
/svag


HAVET

Är nu tillbaka från WOW. Har bott med Martin i en liten musikskola/källare/atelje som låg typ 1 m från området! Även 1 mm från ett stammishak med ej så sköna lirare. Dock 1 cm från affären och till Jonas där man kunde käka frukost och bli fräsch med en iskall dusch. Det har varit bra dagar med sköna personer och spelningar osv osv. En av höjdpunkterna var resan ut till Röda Sten som låg vid HAVET/hamnen under en BRO. Fick mer än psykito skulle man kunna säga. Har även hunnit med lite släktträffande med fika i Botaniska Trädgården, så det känns gött. En trist grej var att jag missade KIRSTEN DUNST som strök runt på området:( Men det kommer väl fler chanser... Hehe, eller ej!

Idag ska jag återhämta mig från färden igår och packa mina grejer för att dra till Uppsala. Som tur är med bil. Kommer kanske få gå med gips/bandage/plåster i några dagar efter min lilla handoperation imorgon. Så till alla som funderat på att skicka blommor till mig: det är passande att göra nu!


WAY OUT WEST

Har jobbat min sista dag för i år!!! Hejdå korv, hejdå skinka, hejdå tvillingarna, hejdå alla andra. Imorgon drar jag till WOW! 

Hejdå.


ABOVE


Har skapat en ny blogg där jag tänkte lägga in låtar sen när jag orkar göra klart och ha mig. Kanske dröjer men här är bloggen iaf om något skulle dyka upp: totolamusic.blogg.se. Ska väl fixa lite bättre design snart, men paint är annars ganska soft.


MUMS
Samantha Gradoville by Viviane Sassen for Numéro #115

Bortglömda men enkla matfavoriter:
Fil med sylt - går ej att misslyckas
Bröd med leverpastej och saltgurka - kommer på att det är gott typ en gång om året och då är det GOTT

Annat jag är sugen på just nu är havets läckerheter - KRÄFTOR
OCH igår åt jag skogens guld! - kantarell

Mums.

IRRI

Dagens hat:
Snåla vuxna. Ex. Vi fick MASSA fika igår när vi jobbade, men det existerar inte en tanke på att bjuda typ DE ANDRA på jobbet, utan nu är det BARA vårt fika. Istället för att ställa upp det i matsalen så ska vi sitta inne i omklädningsrummet och smyga med det. "De andra får inte VÅRT fika" hehehhe. "Det här har vi förtjänat" Hehehhe. "Vi är ensamma och snåla" HEheheh.

Dagens hat 2:
Lady Antebellum – Need You Now


NU får det vara nog. Bra låt:
LCD Soundsystem – Dance Yrself Clean

Hejjjj.


BUSSLIV

Min veckorytm känns störd nu efter att ha jobbat på en söndag. Och imorgon plus resten av veckan ska jag få skjuts till jobbet istället för att ta bussen! Ännu mer förvirrat. Falu C kl 05.30 har annars varit en favoritstund på dagen. Känner nu igen alla busschaufförer, vet vilka som röker och vilka som inte säger hej eller vem som blir "förvirrad" ibland. Gillar att sitta på samma plats och se samma människor kliva på varje morgon. En gång hoppade tex en kille på i centrum istället för i Hälsinggården som han brukar! Då blev jag nyfiken. En gång pratade kvinnan som jag trodde var en man med mig och hade kvinnoröst! Då blev jag överraskad. Tråkigt att missa dessa fina stunder. Kvinnan som går runt Östrahamngatan och plockar upp gårdagens fimpar. Han som putsar alla skyltfönster i stan, mfl! Säger hejdo till er. Ses kanske på tisdag.


ASHLEY SMITH & MASHA NOVOSELOVA BY AHMET POLAT