MORNING BEAUTYLara Stone by Horst Diekgerdes
Softa tider med kaffe och hela nyhetsmorgon/efter tio. Inge stress... Man kan läsa en bok eller annan harmonisk aktivitet. Nån som har ett boktips förresten? Inge krim. Brukar inte va så sugen på att läsa men blev det nu!! Är det ok att läsa socpsyk på lovet? Nää.


"TACK HANNA OLSSON..."

Betalade just radiotjänst. *Väntar på flashmob*

SOMMARLOVMarloes Horst by Robert Wyatt

Är så sjukt ledig just nu, vad ska jag göra med all tid???

DAGENS ROS


Dagens ros går till Östhammar vårdcenter för bästa bemötande och service. Åk dit! Man blir inte besviken. Ett litet glittrigt blad går även till sjukbussmannen som skjutsade oss solo fram och tillbaka GRATIS.


PLANER

Har 10000 saker planerade imorgon. Lite av 10000 plus tidsschema:

09.00 Lämna in B-uppsats
09.01 Sommarlov
10.00 Systemet
11.20 Sjukresebuss till Östhammarsug
14.00 Röntga en hand
osv
osv
18.00 Bli full


90210

Sitter just nu i matikum och blickar ut över David Silver:


*Nostalgi*

MAT

Sill och potatis = världens bästa mat just nu

FILMSPECIAL

Kvällens mästerverk:

BUS?

Kom på idag att det plötsligt blivit sommar och att detta innebär: ny garderob. Eller mer att alla gamla shorts och dyl. ska letas fram. Högt på priolistan över inköp = brun utan sol. Försökte läsa någon slags "bäst i test" om BUS (haha ej meningen att det skulle bli denna busiga förkortning) men memorerade inget. Memorerade inte heller vart det var jag tänkte komma med denna text. Kanske lika bra.


WATERAnastasia & Benedicte by Thomas Rusch for Madame Germany

Lovar att man dricker minst ett glas vatten efter att ha kollat på dessa bilder.
*Inne på andra*

GIVANDE TONER

Ger en bild och link till lite musik som är tongivande just nu:Nada mas, har bytt ringsignal idag förresten. Spännande...
Nu: Trans trans trans.

TRANSKRIBERA MERA

Är softa tider över nu?... Tänkte jag fråga men eftersom jag är sämst på att prioritera så är svaret: nej. Dricker lite kaffe och käkar lite fil med banana = lyxfrukost i transkriberingens sken. Vill bara sitta ute, synd att man lever med stationär, stor och stadig men ej smidig. Funderar på att sälja lite mer grejer på tradis för att få en liten slant till framtida aktiviteter. Nån som vill va modell ute i solskenet? Tyvärr ingen lön, men man får behålla bilderna för framtida portfolion och CVn. 


VÅRD

Första gången jag besökte vården i vuxen ålder idag, skulle kolla min hand och trots att det inte var någon fara så måste jag åka och röntga ändå, varför?? För att de ska kunna ta ut lite extra pengar och låta väntekön bli ännu lite längre. Tack tack... *Bitter gammal klagar på vården*. Men röntgen är väl lite exotiskt och så.. *Längtar i hemlighet*


VÅRBAL

Imorgon ska jag på vårbal. Blir mitt livs tredje bal utan riktig balklänning. Kommer varken vara lik sjöjungfru, barbie, blod eller bakelse. Ledsen att göra någon besviken.


CHAIRS + GARDENBra att samla på saker i den virtuella världen. Passar dem med liten bostad, liten ekonomi, stora visioner och stor hårddisk.

LP4

Lyssnar på Ratatats nya skiva och städar lite eftersom jag kanske ska få besök av nån besikningsman imorgon, vill ju inte råka ut för FAIL. Hitta lite snygga wildcats också:
 

Veronica B. Vallenes.


SASSY HEAVENLY BREEZY

Har köpt en ny klänning som man känner sig sådär ledigt hippie i eller "bohemchic" som man också kan kalla det nowadays. Ny favorit denna vecka är klänningar som slutar nedanför knäna, s.k. maxi, behöver dock ej va "bohem" räcker med "chic". Många begrepp att hålla reda på, men det gäller att va rätt. Klänningen är röd och påminner även om en sarong jag hade i barndomens dagar. Alla som hade en sarong minns att det var ett bra plagg som man kunde använda på många sätt, tex knyta runt halsen som en klänning, ha ledigt lätt som en filt på stranden och plötsligt låta den förvandlas till en sjal, knyta runt midjan som en kjol, kanske ha den som en trendig turban.

Känner att jag kommer älska denna klänning som jag älskade min sarong.

BAL?

Någon som har en balklänning över? Testade min grannes idag men såg ut som en 80-talsbrud i den ljust turkosa kulören och den något oversizeade modellen. Det enda positiva var en djup rygg med lite skön drapering.. tänkte jag i en sek. Påminnelse till mig själv: ha aldrig mer turkosa kläder, det kommer inte ge en skön känsla. Tänkte väl lite havsbris, sköna vågor, himmel och liknande:


Men nej, inge bris i sikte.


BRA IDÉER 01:20

Kom på att mitt "nattlinne", eller nu f.d. nattlinne även passar som klänning, kanske för att det egentligen är en klänning. Kommer ha det/den på mig imorgon och vill ej höra klagomål som "du har sovit i den". Inte för att det kommer spela nån roll, jag menar kommer underlätta alla framtida powernaps jag kommer ha imorgon.

Slog precis in ett jävligt fult paket som jag ska skicka till en stackars tjej som redan har fått vänta på sin jacka inte bara en utan två dagar för mycket dvs nu en hel helg "på köpet", en jacka som hon säkert tror passar i dessa vår/sommartider men som egentligen är gjord av filt dvs ett vintermaterial. Borde man bry sig mer? Nej.

Borde man sova? Ja.
Utan nattlinne? Ja :(


FÄRG

Ska klippa mig imorgon. Hoppas man får såndär sprayfärg som på den gamla goda tiden, jag menar det är ju mode nu.


Proenza Schouler SS10

VEMS LILLA HJÄRTA FLYGER

Svar: Mitt*


>♥<


*Det är fredag

FORSKA


Nu ska det forskas igen. Denna gång i par. Skönt att man får forska om sitt favoritintresse och återigen få användning för "den virtuella världen är lika verklig som den verkliga världen" som på den gamla goda tiden. Två intervjupersoner ska utses, eller har redan utsetts utan att de vet om det. Men de gillar ju att surfa så det borde va lugnt.

HUSMAN

Har haft en produktiv bakisdag, shoppat runt på Rusta, IKEA, Citygross m.m. Käkat köttbullar för 16 kr och bland annat köpt en ny stekpanna som ska invigas med lite klassisk isterband på trendigt husmanskostvis ikväll. Vill egentligen bara sova i ett år nu, men ska städa lite innan mina gäster kommer hit.

Ps. Buda på trendiga utsvängda Acnebyxor!!
Här!!


SISTA SEK

käkar nudlar (ny favoritmat, varför har man inte ätit detta varje dag tidigare som en "riktig student"? byter 5 frysta entrecote mot samma antal nudelpaket om nån e sugen, svara helst inom en vecka innan jag tröttnat) och ska snart iväg. lyssnar på denna gör jag också:

Jamie xx - Pull My Heart Away

varför blogga under stress?

ingen aning.

hejdå.


HEAVEN'S ON FIRE

Blev bjuden på lyxi frukost i mitt eget hem med tända ljus idag. Bästa morgonen på länge. Har sedan spenderat dagen på stan med en liten vinnarpsykos pga ett trissköp. Köpte 1 och fick sammanlagt skrapa 5 innan kalaset var slut. Slutade på 0 kr men det var värt det för psykosens skull. Fick mina arbetsuppgifter för Peace & Love idag också, ska vara barpersonal på efterfesten och blanda "enkla drinkar" och servera annan dryck till artister och VIP-folk. Jag menar Vampire Weekend är ju bokade nu så det känns ju värt lite slit, förrutom om man skulle missa dem och andra band pga dåliga arbetstider eller annat sug. Inge jävla gratis funktionärspass, funktionärscamping, funktionärsmat, funktionärst-shirt skulle vara värt det. Ligga på marken och plocka upp artisernas fimpar istället för att se dem på scen = säger nej. Men men, gratis är gratis och lite lyx är lite lyx. Ikväll ska vi laga mat hemma hos mig och ta vara på denna sobra sön som man fick på köpet efter Valborgshelgen.