EN KVÄLL I UMEÅ

En film skapad av mig och Martin.


PHOTOREALISM

1. Glennray Tutor. 2. Hilo Chen. ÄLSKAR bilder som ser ut som foto men som är målade.

TREVLIG HELG

Har fyllt kaffekvoten för idag. Nu blir det öl.

HELG OM 30 MIN

"Fredag eftermiddag... Vem vill ha ett samtal från oss?...Näe, vi ska inte jobba!" - E. Pärsson

SKADEDJUR OCH FESTIVAL

Är numera i skadedjursbranschen! Känns skönt att jobba på ett ställe där man får ha sina egna kläder på sig och dricka kaffe när man vill. Har även planerat en festivalsommar med bland annat den gamla godingen Emmabodafestivalen! Längtar efter musik på ängar, svettiga tält och smålandsrullar.

DRÖM/VERKLIGHET

Min favoritstol/dagens blomarrangemang. Hatar f.ö räkor just nu. Så mycket slit - så lite resultat.

MINGEL

Dagens aktiviteter: skala räkor och plocka blommor. Känns bra att kunna bidra med något till studenten som ska firas här imorgon. Kommer bli en s.k mingelfest med släkt/vänner/bekanta. Undra hur många gånger frågor som tex "vad gör du nuförtiden?" kommer dyka upp. Borde kanske öva in ett automatiskt svar. Nu ska jag käka korv med bröd som jag längtat efter sedan igår när vi var på rådis och jag istället käkade en hel ask Läkerol salvi och Milka mousse chocolate för att stilla begäret.

FALUN

Är hungrig men har ätit upp det sista i kylen för imorgon drar vi till Falun!!! Och där brukar det finnas mycket mat.

SOMMARLOV

Ska på fest med skolavslutningtema nu. Har därför min nya byxkjol på mig. Har inte haft byxkjol sedan säkert skolavslutningen -97! Gillar det!
Lite skrynkli.

HARMONY

Har börjat göra avslappningsövningar och planerat nästa inköp: yantramatta. Är väl den enda i Sverige som inte har någon än. Har aldrig fattat grejen, men tänkte nu ge den en chans! Dvs. nästa gång ni ser mig kommer jag se ut såhär:
!

DRÖMMAR

Drömde om jordens undergång inatt. Läskigt! Sen drömde jag om en katt som hade förvandlats till en träsko. Den var fan läskigare!