SKIN SILVER PANEL

önskeoutfit:

enkla tröjor och mindre enkla byxor, blir som man brukar säga "kontrasterna som gör det".

har kollat på OS hela kvällen, man lär ju passa på sista dagen. försökte få Hampan att göra mig sällskap framför längdskidorna men han ville inte alls ge det en chans. nu sitter vi på varsin våning, vid varsin dator och lyssnar på varsin musik. låter som fan där nerifrån.


FALUN

skönt att vara i Falun på en söndag. man kan spendera hela dagen och kvällen i soffan framför tvn och "fira" namnsdagen och ha sig. är ju Maria idag. mat i kylen finns det också.

liten lista över helgens lärdomar:
överskattat med kändisDJs som mest spelar musik som typ "har inspirerat dem genom tiderna".
Norrlands är mer kvantitet än kvalitet.
centrum i Uppsala fylls av trashiga personer som man aldrig sett runt kl 3 lördag natt.

ja... bortsett från detta så var helgen bra.


WILDCAT PÅ TURNÉ

ny trend på g?


JEANS

pratade om jeans igår. det är ju tydligen påväg tillbaka nu igen, "kommer stort i vår" för att citera ett citat som någon kanske har sagt. kom dock in på jeasdiskussionen efter att ha sett två utklädda "raggare" med jeansjackor med avrivna ärmar. inge fashion där inte. gillar jeans och det gör väl alla andra också lagom till vårkanten. nu ska det vara jeansdräkter och jeansjackor. jeans med jeans. naket med jeans, vad vet jag.
 

påtal om det, när slutar nakenhet "sälja"? man kan bli trött.


BARNDOM #2


älskar att fika, gjorde det tydligen redan som barn. nu är det väl mer kaffe som gäller framför saft och bullar. men huvudsaken är ju ett gott sällskap (se bild). ett million dollar smile hade man också, fixar väl ett nytt sånt på måndag. lugg hade man också, så före klingzor.

CARPE NOCTEM

gick bra med läsningen ikväll. nej. men mitt motto i livet, förrutom "det finns ingen morgondag" som iofs funkar att säga nu med, är att "allt blir bra". så med lite analyserande kring dessa motton kan man ju komma fram till att varje gång "det finns ingen morgondag" används, finns det ändå ett hopp om att "allt blir bra". dvs, trots att det inte finns någon morgondag så blir det ändå bra. om man vänder på det hela kan det dock bli: allt blir bra, men det finns ingen morgondag. kan ju låta sorgligt. men eftersom allt blir bra så blir det också bra. *philosophic*


MATLÅDA

äter en "bortglömd" matlåda från min frys. hatar att skriva om mat, men hatar denna matlåda mer. borde ha köpt en dyr baguette på eng ändå. tips till mig själv och andra: spara inte mat som man ogillade första gången, det blir inte godare av att ligga i frysen i ett år.


ROST

"Rostangreppen bildas i två steg. Först bildas rödrost, som är ljust rödbrun och ett mindre allvarligt angrepp. Kan ofta avlägsnas genom lätt slipning. Får rödrosten vara kvar ombildas den till gravrost som är mörkbrun. Gravrost är hygroskopisk och vid närvaro av fukt går angreppet på djupet, och hållfastheten hos det rostangripna föremålet äventyras." - Wiki

kul att Acne lyckats skapa något av ett angrepp:skulle inte tacka nej till att äventyra hållfastheten i vardagen med lite rostiga spikar.


LIKA SOM BÄR
Fantastic Mr Fox som vi såg ikväll blev lite trendig efter Unique Fall 2010.

TVÄTT

håller på att tvätta just nu. har kommit på att det är en av mina favoritsysslor om man får välja bland sysslor på hemmaplan. det är en perfekt stund på dagen där något händer men ändå är lugnt. man får röra sig på gemensamma ytor som om det vore ens egna, typ med inget smink och träskor. doften från tvättstugor är fantastisk, plus att resultatet blir en nystart i garderob och lådor. går det att finna något negativt i denna "aktivitet"? svar: nej.


POP MAGAZINEAbbey Lee Kershaw är överallt. ser lite ut som ett barn. gillar färgerna på dessa bilder. hon har även en liten tattoo på handleden ser jag nu, har hamnat i en sån period igen. 

MIN DAG

idag har varit en riktig heldag. återuppstod från de döda och började dagen bland franska ränder och ivriga damer som rev åt sig berg av Sonia-kreationer. var själv inte så sugen och blev ännu mindre sugen när jag såg de sugna. blev sedan en lång fikastund bland kungliga möbler och kulörer. guldkant på tillvaron bokstavligt talat. resten av kvällen spenderades i tv-soffan. lyckades även slänga i oss lite korv med bröd, något som länge stått på min vintermeny och som äntligen fick bli till verklighet.


100 ÅR

kollade schemat. älskar att vi ska ha "Seminar: Feminist Social Theory" på den internationella kvinnodagens 100 årsjubileum. har Vessmish planerat detta? fantastiskt är det iallafall. inte bara att vi ska ha ett feministseminarium, utan även att kvinnodagen fyller 100. sa alltid på den gamla goda tiden att "vi ser fram emot den dagen då det inte behövs en kvinnodag". så ja, lite tråkigt är det väl samtidigt att den har behövts i snart 100 år. hur som helst så ser jag fram emot vad Vessmish kommer att hitta på.


JACKOR

Sofia har köpt en boxformad jeansjacka. finns ingen som bär upp dåliga passformer lika bra som henne. vem var det som klädde bäst i Amnas "Casual" liksom? tänkte dock inte skriva om passformer, utan om jackor. är så trött på att bära samma jacka varje dag, är inte trött på jackan i sig men känner att den behöver hängas in i garderoben och glömmas bort till nästa vinter då den kan kännas ny igen. och nej, vill inte riva fram varken "Duntäcket" eller "Söderflickan". provade nyss min mcjacka som jag blev lite trött på i höstas men som nu kändes snygg!!! till och med fjällrävenjackan kändes fräsch!! fick gå med Sofias oljerock till Folkes ikväll, det ägde!!! klädde dock inte så bra i den pga att passformen tillhör Sofia. behöver också köpa en oljerock. vill kunna ha olika jackor varje dag. vill ha en buffé av jackor i olika snitt och färg. vill äga jackor. vill äga i jackor.

påtal om det.. fårskinnsjackorna tar över modevärlden. *vill ha*


ACNE
två sidor utöver fashion. funkar det med.

BARNDOM


är så jävla ledig. vad ska jag göra med all tid?!?! bjuder på en bild från min barndom. en snigel, groda och häxa påväg till kalas. tror nylondräkten blev en succé.


SMOKE

Gif Created on Make A Gif
fick en idé..hehe. kanske avancerar nån annan gång. men har ju typ slutat röka så detta kändes ju relevant.

LIKA SOM BÄR


bilden från min uppsats blev plötsligt lite trendig.

MOUNT FUJI ARCHITECTS STUDIO
öppna ytor kan få mig att vilja fälla en tår.

<3

någon bjöd alltid på gelehjärtan i lågstadiet den här dagen.
varför skriver jag "någon"?
det var ju jag.

RAG & BONE

lite fashion såhär på "kvällskvisten". har slut på pengar men om jag hade en slant över skulle jag inte tacka nej till lite krigskläder:


tuffa brudar är det som gäller nowadays.

LÖRDAG

.....................................................

tjuvtitt på kvällen istället:

kommer inte bli några tjocka bottnar liknande skosulor med ketchup på denna gång.
tror på lyxxx

VILLkan inte koncentrera mig idag heller. fjärde dagen. nejmen har skrivit några rader faktiskt. men mest längtar jag efter att få pumpa. drömde att jag var biffig som fan. inte för att det är mitt mål, men det var ändå skönt på något sätt. vaknade och spände armen.. var väl inte riktigt som i drömmen, men kändes ändå som en utveckling med tanke på att jag aldrig tidigare i mitt liv förstått mig på hur man kan spänna en arm. önskar jag kunde använda lite av denna tillfälliga besatthet i min uppsats istället, kanske kan byta ämne.. typ "den andre - på gymmet"?


KONCENTRATION

har en stressboll i min ägo men inte blir koncentrationen bättre för det. googlade på "stressboll" också. hittade den här:


"Stressboll - Tutte", 69 kr... hiss eller diss?


OVÄNTAT BESÖK

hur stabilt är detta hus? har sprickor i hörnen på mina väggar och nu låter det och har sig precis som om det skulle kunna gå i två delar. kul att ramla in hos grannen plötsligt och bara "hej hej". kanske är nån istappsröjare på taket som ramlar igenom.. alltid trevligt


typ så


kanske så


ETT DYGN

sov från 19-21 och känner just nu att jag kan vara vaken hela natten och ha mig. håller på att ladda ner tre filmer och hoppas på att man kanske kan se nån och bli lite trött. minns på den gamla Falun-tiden då vi Lövhydders utmanade oss själva genom att vara uppe ett helt dygn. har aldrig känt mig mer bakis efter en natt trots att inte ens en droppe alkohol hade druckits. (man önskade väl men drack istället typ Fanta Exotic ev Vanilla Coke). dygnet spenderades däremot med ett Skärgårdsdoktorn-maraton som aldrig tog slut.. förrutom när det hade gått exakt ett dygn och man kunde säga "nu har vi varit uppe i ett dygn" för att sedan gå hem och sova i ett år. kändes som en bra idé innan och man fick väl lov att övertala sig själv att det var värt det genom att även skryta om det i ett år.


URBANEARS


blir sugen på att klicka hem. ser ju ut som godis och påminner om barndomen. frågan är om de funkar på gymmet. kritiskt hur materialet hanterar svett. ska undersöka lite mer. finns ju även i större variant:

kanske mer gymvänliga. hmm.. jakten fortsätter.


SECOND HAND


förra veckans fynd

har nu besökt ett flertal av Uppsalas Second Hands. favoriter som: Sirius Loppmarknad, Antikt och Gyllenetider. kan väl säga som så att Sirius Loppmarknad såg ut som en soptipp, Antikt hade fåtöljer för ca 29 000 kr och att Gyllenetider inte riktigt levde upp till namnet. fanns dock bättre butiker än dessa, men hittade inga fynd. kul äventyr var det iallafall.


*MINGEL MINGEL*

poserande kändis från unt.se:med en liten redlöshet i blicken. gula naglarna gjorde ju sig iallafall ganska bra på denna bild.

CARPE DIEM

har planerat denna dag med tre aktiviteter:
plugga
second hand-runda
träna

vad jag hoppas uppnå med denna dag:
bli lite inspirerad och komma på vad jag ska skriva om i min uppsats
hitta lite prylar till hemmet, typ en tavla och en orientalisk matta. kommer dock ej ha råd
bli lite slimmad och få lite träningsvärk efter denna långhelg som varit fylld av gottigheter

har hittills gjort:
inget


GRATTIS
Karin fyllde år efter tolvslaget och det köptes in champagne och firades som om det inte fanns någon morgondag.

BAMBI


1. NORM 2. Sharon Montrose
vill ha den lilla att hänga på väggen! eller bara klappa på.

effektiv dag. blev väckt av Sofi som frågade om jag ville med till Ica Väst och jag svarade "ja!" på en sek, dvs ropade hej innan jag fattade att kl inte alls var typ 13 utan 10!! men det var skönt att komma upp i tid och laga lite fiskpanets och sen ta bussen till stan för en halvtimmes shoppande bland färgglada kulörer. kommer vara lite vårig och poppig ikväll och även dricka en Xider Spring. man kanske borde lugna ner sig. eller kanske inte.


BLOMMORmode.feber.se
Acnes visning. gillar blommor, fårskinnsjackor och mördarskor. blir mest sugen på att köpa en bukett och ställa på bordet.

igår tog vi en liten cider eller öl eller två med klassen och sen drog vi till GH där folk var 17 år och det spelades gamla godingar från ungdomens dagar. kändes som en kväll man varit med om förrut helt enkelt, fast för tre år sedan, men på ett bra sätt. kunde ju "go manzanas" som en vän från Blåsippsvägen skulle sagt det.


SJUK?


har laddat upp med 1,5 kg blodapelsiner. måste ju bli frisk till Kontaktdagarna imorgon.

COULEURS

tror också på lite färg i vardagen. typ gul, turkos, orange, korall och grön känns som nåt man vill ha att göra med igen. är det en fortsättning på 80-talsmodet med typ fokus på axlar osv. eller är det andra vibbar som känns av? senaste neonperioden var starkt präglad av 90-tal iallafall. hade ju rave-smile-knark-pin och köpte en strobolampa för att dra det hela till sin spets. vet inte om man kommer gå så långt som rosa hårtoppar denna gång, men nån liten accentfärg på typ naglar kan man väl bjuda på. "rädda en hel outfit med färgglada skor!" kommer dock ej att ske denna gång heller.


DÄ VA FÄST

Gif Created on Make A Gif

REPTILEbags by BOYY

skoyy