HUSMAN ÄGER

Har precis placerat lite ärtor i min nu klara matlåda. Som pricken över i på en mästerlig måltid som har tagit ca hela kvällen att laga. Götttttttt. Med kötttttttt. färs. biff.
/stolt husmor

JÄMSTÄLLDHET

Min pojkvän och jag har samma cykel. Jag har mens och han har näsblod.

VI VANN

/vinnare

GÄRDESGÅRD

Ikväll ska vi på maskerad. Det är midsommartema och jag, Martin och Bosse ska vara utklädda till gärdesgård. Såhär kul kommer det bli:

VAL

Igår fick jag mina gamla dr martens på posten. De såg ut som "små valungar" för att citera Martin. Här kommer en bild för att illustrera:
Mina skor?
En valunge?
Vem vet.

ARMY

Armyshopen var en succé. Fanns allt från gamla sjömanskostymer (skulle dött på Håkan-tiden) till krig. Köpte en bombarjacka i cammo. Så nu är jag jävligt tuff.

NU ÄR JAG I UMIO

Dricker just nu juice och te och julmust och whiskey (!). Ju fler drycker desto bättre. Imorgon ska vi hit: http://www.armyshopen.se/index.php! Igår fyllde min blogg 1 år. Grattis i efterskott! Hurra! Förlorade även på tre trissisar igår. Så nu har mitt spelberoende gått över. Hejdo.

DEN KRISTNA RESAN

Tänkte att en ljudbok kan väl vara soft att lyssna på när man ska ut och resa i några timmar. Sökte lite och vad fann jag? Nya Testamentet Ljudbok! Ska man satsa?

MIN TURDAG


/vinnare

DAGENS GÅVA

Fick den här på posten!
Dagen är räddad!
/ev vinnare

SOLITUDE IS BLISS

Pluggar i hemmets "lugna vrå" idag. Försöker fokusera med lite soft musik och en gottepåse, iklädd helgrå mjukisoutfit. Det går ok. Imorgon ska jag packa och städa och på onsdag flyger jag till Umeå!

DISCOURSE ANALYSIS

Det är kul när man får sina vänners vokabulär. Det kan dock bli konstigt när man råkar använda det i fel sammanhang. Fick höra "vad grovt!!!" när jag sa ett ord igår som typ blivit normalt i mitt huvud. Tänker inte skriva det här pga känsliga läsare. Ett annat ord som börjat förekomma allt mer i min närhet och som jag gör allt för att inte börja använda är: "pök". Tyckte för typ någon vecka sedan att det var det fulaste ordet jag hört. Men det värsta är att jag börjar vänja mig vid det nu!!!

HÖSTMYS


KAFFE

Kaffeautomaten i Matikum har på senare tid uppdaterats med lite förbättringar. Man får bland annat typ dubbelt så mycket kaffe i koppen, plus att när man tror att det hela är klart så kommer det en extra liten kaffestråle på köpet! Sofia har en hypotes om att det är den lilla strålen, även kallad "den lilla kiss-strålen" som har gjort så att kaffet har blivit godare. Nu ropar hon till folk i kaffekön på andra sidan rummet: "Don't forget to take the pee-stråle! That's the one that gives that lil' extra flava!"

HIPSTER

Hipstertrosan. Det självklara valet för alla hipsters där ute.

FRESTELSE

Idag blev det vinter. Några glada utbytesstudenter kastade snöbollar för första gången i deras liv. Såg hur glädjen lyste i ögonen på dem precis som lyktorna på kyrkogården i bakgrunden. Haha skoja. De kastade iallafall en snöboll på fönstret mot Matikum och fick därmed ett argt fuck you-finger av Sofia. Vilken glädjedödare. Detta vinterväder skapar även någon slags mysstämning på facebook. Känner bara: är det redan dags för Janssons frestelse? Kommer man hinna tröttna på julen innan december? Inte vet jag. Är väl bara att skaffa vattenfast mascara och bita ihop.

CATFISH

Kollade precis på den här:
http://www.imdb.com/title/tt1584016/
http://thepiratebay.org/torrent/5893239/Catfish.2010.DVDRip.Xvid.UniverSalAbsurdity
Ett tips.

GÖTTE

Skämdes lite när jag handlade på ICA idag. Inköpslistan såg ut följande:
Billys
Gorbys
Grandiosa
Naturgodis
Juice
Saffransgifflar
Grädde
Sylt
Typisk lördagsmeny.

DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT

På med glitterjeansen sen e det fest!
The Glitch Mob – Drive It Like You Stole It

KAMOUFLERAD

Grön är min nya favoritfärg. Har idag grön klänning, grönt nagellack och gröna strumpor. Gör detta som en hyllning till naturen, så slipper man tex hålla på att sopsortera och ha sig. Nu har jag gjort mitt. /naturvän

FLUMMIT

Har haft en konstig men bra dag. Började med handledarmöte kl 08:00 sen åkte jag hem till Sofia som stod och lagade "lunch" kl 09:00. Sov sedan i två timmar och efter det tog vi en solig promenad ner till stan och shoppade strumpor i skojiga färger, även en trisslott men vann 0. Fick dock visa leg för att köpa den! Vafan? Nu har jag hackat mig in på ett trådlöst nätverk vilket innebär lan. Sofia själv ligger på sängen och filosoferar och lyssnar på orientalisk musik. "Hela mitt liv handlar om att planera mat, handla mat och äta mat. Det är det jag tänker på hela tiden." - S. Egerström.

RUGGIT

Såhär såg det ut när jag vaknade imorse:
Sen var det lusekoftefest vid drömbordet. Sammanlagt tre lusekoftor närvarande. *tsahalo* Trots detta var det kallt och jag kände mig sjuk igen. *hypo* Tänker nu sova i ett år och sen kanske vakna upp som en rolig tjej. /Tråkig tjej

GLITTRIT

Ital Tek – Moon Bow

WIDE EYES

Imorgon ska jag till tingsrätten och hämta domar till min c-uppsats. Vet inte riktigt hur det går till och så men ska väl försöka ha en seriös framtoning. På tal om något annat så har jag just nu någon krigsfilm i bakgrunden där alla har camo-kläder och jag bara "snyggt!". Känns som att det har gått för långt. Som när man gillade neon förut och typ reagerade på vägarbetare. Plötsligt kan vem som helst bli fashionista. /forskare