HALLOWEEN

Känner mig lite sjuk. Ligger i soffan i Falun och äter gräddtårta, läser bloggar, hänger med släkten, kollar på tv och tycker synd om mig själv. Det e rätt gött. Hade ju kunnat attenda ★HALLOWEENFEST, LÖRDAG 30 OKTOBER★ @ CLUB ETAGE annars. Var typ sugen ett tag.

STELLA MCCARTNEY


BAG WITH CHARISMA

Gick en tipspromenad i somras som jag brukade gå lite då och då när jag var yngre. På den tiden fick man alltid glass efter, plus att det var enkelt att fuska. *skyldig* Det var alltid barnen som fick dra slumpmässiga vinnare mot slutet när alla riktiga vinnare hade presenterats. Klart man drog sig själv! Vann ju aldrig annars. Fick en gång gå fram till prisbordet och välja det enda som fanns kvar: en sladdrig Afrika-t-shirt som det stod typ "Mozambique" på med lite exotiska frukter. Då var man glad. I somras orkade jag inte vara kvar och lyssna på den "skojiga" pausunderhållningen. Tänkte: vinner ändå aldrig eftersom alla barn typ listat ut "fusket" och drar sig själva och typ hela sin familj!!! Sa till mamma och Moa att om jag mot all förmodan skulle vinna så fick de gå fram till prisbordet och välja vad de ville. Typ en halvtimme senare kom de hem och SÅKLART hade jag vunnit. Moa hade valt typ det enda priset som fanns kvar, som den här gången var en sportbag. Ganska tråkigt tänkte jag, ända tills IDAG när jag skulle packa och gjorde upptäckten att det inte är en vanlig bag, utan en BAG WITH CHARISMA!
SUPERIOR! Kommer utstråla så mycket karisma på min resa imorgon. /Vinnare

RAINDROPS

Gillar hur folk går lös på facebook vid denna tidpunkt. Karin Forss and Sofia Egerström like Social psychology = ett exempel. Karin Forss and Sofia Egerström like Sociological social psychology = ett annat exempel.

OM EN TIMME

Mitt internet slutar alltid fungera dagen innan tenta. Det är ganska sjukt. Håller på att förbereda mig nu och tänkte här dela med mig av ett suddgummi som jag har kvar sedan tiden man samlade. Vet ej varför det finns kvar?? Har iallafall haft med det på alla mina tentor. /tvangstanke_89

TENTAPLUGG

Live från Matikum.
I lurarna för att slippa höra allas "viktiga" och högljudda diskussioner: Caribou – Kaili
Att sitta i biblioteket är ej ett alternativ. ZzZz

SOFTA TIDER

Skönt att man kan flyga över hela landet på typ en sek. Nu har jag två dagar på mig att tentaplugga. Hade haft tre om jag inte gått hem till Sofia och fastnat framför ett maraton av Kungarna av Tylösand. Men det var värt det.

SEMINARIUM

Tänkte satsa på att inte vara osynlig idag. Trots att det brukar vara min grej. Kan ge osynliga tips om någon skulle vara sugen. Kan alltid vara bra att bära med sig om man t.ex inte orkat förbereda sig eller bara har en dålig dag. Hoppas f.ö att aspergerkillen har med sig chips och tvåliters-cola idag igen. Skulle bidra med god stämning.

POETRY HACKER

Trodde jag var en computer hacker
Inte en vanlig slacker
Mer lik Salander
Löser problem bättre än Wallander
Vill bara hacka loss
Vara kriminell utan att slåss
Våld löser inga problem
Det är inte vad salva är för eksem
Thepiratebay.org funkar inte nu
Sidan kan inte visas trots updates gånger sju
Vill inte visa mina brister
Riskera att publiceras i forum eller andra register
Vem kan gömma sig nowadays
Om man googlar kan man hitta sitt face
Virus och trojans har jag bekämpat förr
Men inget kan öppna denna dörr
Varken serial number eller keygen
Inte ens en vän
Ville ladda ner en torrent ikväll
Men allt jag fick var en käftsmäll

GRATIS

Min väska är fylld av små plastdjur. Drinkdekoration som igår kändes som en bra grej att spara och samla på. De är ju "SÅ SÖTA". Körde även på den gamla godingen att planka in. Kul med gratis!
Tidigare på dagen var jag på MODEUTFÖRSÄLJNING på V-dala. Hittade inget. Ett märke var så fult så "de som har designat det här borde be om ursäkt", för att citera A. Maksumic.

SMARAGD

Blev crazy på stan i ensamhetens sken precis vid öppningstid. Passade på att prova i ett år. Köpte bland annat en klänning i alla rödhårigas favoritfärg:
Nu: dags att lugna ner sig.

NATUREN ÄGER

Drömmer annars om kamouflagejackor och kamelfärgade kappor. Skulle smälta in så bra i naturen plus vara varm och moderiktig!

CROCO

Överraskade mig själv genom att följa med på loppis på Vaksalatorg kl 10 imorse. Fick bland annat se en alkisfight och en gigantisk man med liten tights skinnmössa, enorm kamoflagedunjacka plus babyblå handväska. Värt! Fyndade ett par bruna crocoskor som snart ska invigas.

BLOCK

Nu ska Sofia på höstig date-promenad och jag ska vara kvar hemma hos henne och sova. Tråkigt om daten går oväntat bra och de får för sig att komma hit. Känner inte för att vara en sovande "cockblocker" denna fredag. Men blir det kanske automatiskt ändå eftersom jag redan i förväg blockerar sängen/rummet. Känner ändå att jag tar mitt ansvar och ser till så att saker och ting inte går för fort fram. På ett helt icke-egoistiskt och omtänksamt sätt alltså. Tack för mig. Hoppas daten går bra! Ha det så mysigt i naturen. Förlåt kanske. /cockblockgirl89

Active Child – When Your Love Is Safe

KEDJAN

Skulle åka ner för backen där vid folkes, påväg hem från skolan. Det var en del folk plus en bil i vägen på cykelvägen så tog ett snabbt beslut att cruisa ut på bilvägen. MEN precis när jag åkte ner för trottoarkanten lite "nonchalant" så tappade jag kedjan!! Dvs ingen fungerande broms. Försökte behålla den icke-berörda attityden, samtidigt som jag kände hur hastigheten ökade. Tänkte: vad fan ska jag göra nu??? Alternativ ett: sätta ner foten och typ slira ner för hela backen, alternativ två: bara glida genom rondellen jävligt snabbt. Valde alternativ tre. Dvs göra en snabb avstickare och på ett skamfullt sätt hoppa av PRECIS innan en lastbil och en mindre bilkö entrade rondellen. Skönt! Känner nu: borde fixa kedjan. Tänk om samma sak händer i Carolina-backen.

MUSTIGT

Har varit hemma hos Amna och lagat trendigt mustig och rustik mat. Ett evighetsprojekt som blev ganska mumsigt men framförallt mustigt. Det var som en liten Per Morberg-aura över det hela. Sen kom jag plötsligt att tänka på den "rougha" Robinsontiden där det hypades kring varaner och palmhjärtan. Fler som minns??? Tänkte typ att kålroten (även kallad nordens apelsin) kanske kunde liknas vid ett palmhjärta. Fläskfilén såg plötsligt lite ut som en varan. Men bara lite. Matlagningen kändes iallafall pga detta mer spännande och äventyrlig. Men framförallt mustig.

LÅTAR

Funderar på att lägga ner den där musikbloggen. Men har nu laddat upp fyra låtar här:
https://sites.google.com/site/totolamusic/songs

Om det nu funkar med zip. Och om ljudnivåerna är ok.
*dålig på att komprimera*