TERMO

Något jag såg irl på en person häromdagen:
Termokjolen! Nu kan även vi tjejer vara snygga i vinter.

SKOJIGA LAMPOR

Var på en liten second hand-runda igår för att försöka hitta en taklampa. Hittade ingen. Kollar nu runt lite på tradera för att ev hitta något fynd. Finns allt från shabby chic, industristil, kristallkronor, näverkreationer, retroplast till hemmasnickrade verk! Typ denna som säljaren beskriver som "Den består av en blå plastytterblomkruka där man i hålen stuckit in vita engångskaffeskedar i plast. Man blir glad när man ser den." Smart om man någon gång skulle ha många gäster och det skulle saknas bestick till desserten! Då blir man glad när man ser den.
Kollade även in detta men antar att man blir besviken på storleken när man får hem det lilla kuvertet i brevlådan. Framkommer dock inte i beskrivningen "Golv och taklampa. Bra begagnat skick. Fungerande el."

B

Saker som sker på bokstaven B:
Börjat kolla på Big Brother.
Börjat baka bröd.
Börjat läsa en bok.
Ja, det var väl ungefär det.

EN LITEN FABRIK


LÖRDAG

Vaknade och bara: sugen på att åka till Lugnet och bada och käka mjukglass och sen dra till B&W och köpa godis. Sen bara käka tacos, kolla på Vi fem och sova.

GODNATT

Slut på ledigheten som varat ca hela veckan. Imorgon blir det upp och stå i. I ca två timmar. Sen är det helg.

NORRLANDSMODE

En sak som jag fascinerats av den senaste tiden är att typ ALLA här i Umeå har Fjällrävenväskor. Har aldrig sett så många Kånken på en och samma plats. Frågan är: kommer även jag skaffa en inom kort? Måste isåfall hitta en färg som ingen har. Tänker mig något färgglatt. Min gamla beiga pin-klädda kvarleva från Falun kommer nog iallafall inte få nytt liv. Eller?

BACK TO THE FUTURE

Rolig grej att återskapa gamla foton: http://irinawerning.com/back-to-the-fut/back-to-the-future/

LAS PALMAS


FROSSA MED FROSSA

Jag och Martin är f.ö lite sjuka, dvs en anledning att äta skitmycket marängsviss!

KILLING IN THE NAME OF

Hittade ett gammalt favoritband från Myspacetiden på Spotify. Denna cover äger: FM Belfast – Lotus. Typ lika bra som originalet som alltid spelas som sista låt på "alla" uteställen. Iallafall på stocken förut, på den tiden man hängde där och var "ekonom". Var väl det enda bra som hände den utekvällen. Andra bra saker med att vara ekonom: man får goodiebags innan tentan! 

GRÖNT

Saker jag hann göra igår: hänga på tumblr i ett år.

HEMMA

Åkte hem igen och bytte om till pyjamas och drog för gardinerna. Ganska tråkigt att vara sjuk. Känns lite som när man var liten och typ kände att man missade ALLT. Som den där gången på mellanstadiet då skolan fyllde 25 år och alla klasser bakade tårta och hade roliga hattar och min klass vann. Säkert skittråkig dag. Idag missar jag dock inget. Förutom typ solen. Inte för att jag skulle ta långa harmoniska promenader och få rosiga kinder om jag var frisk, men ändå. Kanske skulle man uppskatta saker lite mer. Typ som på bussen hem från skolan idag då busschauffören spelade nån jävla man med gitarr-skiva skithögt i högtalarna. "Trevligt" tänkte kanske vissa. Inte jag.

AURA

Sitter här och missar bussen med begynnande/övergående migrän och ny frisyr!

RALPH GOINGS


Älskar detta. Det är inte foto utan målat!!! Ska ha en av dem på väggen i köket.

NUSS


NÖJDA


FLYTT IGEN

Imorgon ska vi flytta!!! Har hyrt skåpbil och packat allt i sopsäckar igen. Är nu dammig och slut. En sak som ska flyttas är bl.a denna jordglob. Kartor är ju mitt nya expertområde så det känns som en extra relevant detalj.

ETT ÖGA FÖR FASHION

Blir trött på "modevärlden" när den känns som ett enda stort kompisgäng. Alla modebloggare skriver om samma saker. Modevecka blablabla. Nämen ska inte klaga. Är väl bara att sluta bevaka. Rensa bloglovin igen. Skaffa nya intressen osv. Istället sitter man väl här och blir omedvetet inspirerad och planerar nästa inköp. Vad ska man göra? Lika bra att se sanningen i vitögat.
Göra livet till en "skojig" melodi: Lisa Ekdahl – Sanningen I Vitögat
osv.