KLACK

En natt för ganska längesen kom jag hem med en halv klack på ena skon. Det var mina favoritskor för tillfället så det kändes lite tråkigt. En dag för inte så längesen var jag och Martin på stan och plötsligt gick han fram till en snödriva och hittade en klack. Tänkte: det kan inte vara min. La den ändå i väskan och tog med hem för att kolla. Glömde sedan bort den. Tills nu! När plötsligt klackarna faller på plats!!!

FRIGHT NIGHT

Sitter och googlar på "fullmåne 2011" för att se om det kan förklara varför jag sov dåligt inatt. Verkar tyvärr inte vara så. Får hitta andra förklaringar. Känns dock bättre att skylla på månen än på typ kaffe. Slipper man tänka på att "förändra livsstil" osv.
Dessa två låtar har f.ö gått på repeat här hemma de senaste dagarna:
Ariel Pink’s Haunted Graffiti – Menopause Man
Ariel Pink’s Haunted Graffiti – Fright Night (Nevermore)

SCHMÄCK


Idag har jag varit på stan och köpt ett nytt halsband som Martin här stiligt visar upp.
Åt även en macaron för första gången så nu är jag en äkta modebloggare!

PORSLIN

Min ångest över vad jag ska göra i sommar och i framtiden resulterade i att jag igår började ta tag i saker, typ satt på samma stol framför samma dator hela dagen. Fortsatte idag med att söka jobb INNAN morgonkaffet. *yr*

Nu innan morgonkaffet vill jag även passa på att ge en liten hyllning till min favoritbloggläsare: mamma. Grattis på porslinsbröllopsdagen! Hälsa pappa. Ni är bäst.
Nu: kaffe.

DRÖM

Formulerade ett blogginlägg när jag sov. Det handlade om hur BESVIKEN jag skulle bli om jag vaknade innan jag fick veta slutet på drömmen. Fick veta slutet. Det sög. Är besviken.

GIFFLAR

Käkar en påse gifflar till frukost. Godare än våfflor. Tänkte skapa en gif med gifflar för att skoja till det såhär på morgonkvisten. Men näe.
Kl är 11:11! Önskar mig mer gifflar.

LUNCH

Idag powerwalkade jag genom hela "samlade campus" för att köpa något gott att äta till lunch. Vad jag inte visste var att det var nåt stort event uppe i Lindell där jag egentligen ville köpa mat med typ orkester, nån brud som sjöng och sjukt mycket människor. Fortsatte raskt min promenad, duckade för en filmkamera framför scenen. Allt för denna jävla lunch. Kom tillslut fram till Tornet och skulle välja nåt smarrit. Valde en baguette med salami och brie. KAN ALDRIG GÅ FEL tänkte man väl. Tills jag efter att ha passerat folkmassan och tackat nej till gratispennor och broschyrer äntligen fick hugga in och möttes av: smörklump, svarta fejkoliver och grön paprika. Förutom detta huvudingredienserna: inklämd briebit och salami. Pricken över i: stor "saftig" soltorkad tomat.
Kanske låter gott?
Det var det ej.

TENTAVECKA


SER DIG

Gif Created on Make A Gif

BLANDAT

"Semestern" är slut. Bilderna ovan symboliserar min resa från värme till kyla. Skoja. Är typ sol och varmt här med! Skriver nu hemtenta och lyssnar på soft musik som detta: Aphex Twin – Tha. Lyssnar också på Bob Hunds nya skiva men är än så länge besviken. Kommer aldrig mer leva upp till hur det var "på den gamla goda tiden". Ska se dem live för första gången om några veckor. Kommer kanske få psykos. Eller så blir det som BDs sista spelning på WOW. Hade innan förväntat mig ett gråtkalas men det kändes bara som ett skämt när frontfigur kom ut på scen i barnponcho. Kanske blir det samma sak nu. Kanske borde man inte gå dit.

ATT SOVA MED STIL


Bestämd med armarna i kors.

RESA

Imorgon flyger jag till Sthlm och på fredag drar jag till Uppsala. Är först inbokad på något lyxit hotell, sen blir det Sofias soffa. Föredrar det sista. Ska väl först "få in en fot på arbetsmarknaden" sen gå på fransk filmfestival och leva livet i mina gamla kvarter. Förväntar mig ett mottagande likt detta.

BLÅTT

Annars är det mest blåa saker som gäller denna vecka.

STEREOTYP

Sitter och pluggar i det s.k "polishuset". Det är här alla framtida poliser håller till. Aldrig har jag sett så många killar med rakat huvud, funktionella kläder och muskulös bringa under ett och samma tak förut. Är fascinerad.

TINY WINGS

Dagens prestation: slog nytt rekord på Tiny Wings och kom till 8:e ön!!! Nu kan jag gå hur långt som helst.

FRILUFTSLIV

Idag var vi vid Nydalasjön och grillade korv. Foton: Moa, som f.ö håller i en kanin som är skitlik min gamla Hilma! Fast vit.

MER GULT

Foto: Elin. Som jag f.ö har gjort musik med ikväll!

HANDHYGIEN

De pratar om vinterkräksjukan på nyheterna. "Men vinterkräksjukan kan undvikas med god handhygien". Igår såg jag att det var rea på Åhlens på massa desinfektionsmedel i form av handspray som "slog stort" under svininfluensan! De är lika små som en penna och finns i rosa och blå. Perfekt för den lilla handväskan. Ta fram på bussen, på föreläsningen och till och med framför tvn! Spraya på dig själv, på din partner och till och med på din hund! Varför ta ut fler sjukdagar än vad som behövs?? Varför investera i dyr mat som bara kastas upp?? Med den smidiga handsprayen stannar allt från gröt till entrecote! PASSA PÅ!

FAROR

Idag har jag lyckats fly från både tv4-killar som jagade folk på stan, samt de gamla vanliga Rädda Barnen-personerna som man nekat så många gånger. "Vill du hjälpa barn i nöd?", "NEJ JAG HAR INTE TID MÅSTE HINNA TILL H&M OCH KÖPA EN NY MASCARA". Har även klarat mig från oberäkneliga barn i overall som jag häromveckan plötsligt blev FÄLLD av på gatan. En fara jag dock inte klarat mig undan: elektriskt hår.

GULT


PALLADIUM

Det har varit sol här i ca två dagar och därmed har extrema vårkänslor infunnit sig vilket resulterade i att jag idag, bakis och trött, impulsköpte nya vårskor. Köpte även en vårig och fräsch yoghurt. NY FAVORIT!! Blir säkert extrem kyla och snökaos här imorgon pga detta hejropande. *carpe diem*

BLANDAT

Brukar inte gilla gammal musik så mycket men vill typ gråta i ett år varje gång jag hör denna låt!!!: Nico – These Days. Andra nyheter är att vi i helgen bakade dammsugare utan arrak = succé. Favoritfärg är just nu för första gången i livet röd. Har nya röda byxor så jag i lördags såg ut som "70-talets flummiga korridorer" för att citera en dålig uppsats som vi måste analysera till på torsdag. Läser f.ö med lärarstudenter just nu. Ok. Hejdå.