SOVA

Är avundsjuk på ALLA personer som sover just nu. Vill ha en mjuk kudde mot mitt face!!! Får istället dricka kaffe från gårdagen och "trösta" mig själv med att jag tar examen om typ tre dagar. Jahapp. Tre år till som har passerat. Förväntar mig en blombukett och en champagneflaska mini runt halsen. Men helst av allt lite sömn!!!!!!!!!!

MARATHON

Kollar på Stockholm marathon och ba kom på mig själv med att bli sugen på att köpa springskor!?!? Blev inspirerad av gänget längst fram med färgglada skor och tänkte "om man köper nya skor så kanske man blir sugen på att börja springa". Som om det kommer ske???

SANDALER


Vill köpa nya sommarskor eftersom min sommarskogarderob består av 100% svart. NU är det nya tider på g. Dvs köpa skor som lyser och som är i roliga färger och material! Wohooo. /färgstark person

BRA DAG

Har "vilat på en mörk plats" som rekommenderas vid migrän. Har inte världens värsta migrän men hatar den besvikelse som uppstår när man gjort sig "redo för en ny dag" och känner att man kommer få mycket gjort. Sen tar sig en titt i spegeln och upptäcker att man inte ser den ena halvan av ansiktet. Då ba "jahapp, dags att lägga sig på en mörk plats". Sen vaknar man upp typ två timmar senare och är mosigare än när man är bakis.

GIFT


ELSA SCHIAPARELLI 1938

Kan inte typ H&M göra en kopia av detta. Eller så kanske man kan göra ett själv. Men inte med nån brun läderbit utan med PLAST! Det bästa materialet. Om halsbandet fanns på H&M skulle det iofs vara skittråkigt. Man skulle se det och bara "gu va skojigt" och sen tröttna dagen efter. Dvs gör inga kopior!

SOLIGA DAGAR

Lite bilder på tjejer utomhus. Och så min favoritlåt just nu:
Pictureplane – Transparent Now (Thin Veil)
Tack o hej!

ÄVENTYR

Har börjat följa två serier! Adventure time och True blood 3.
Gillar att gå från denna stämning:
Till denna:
Och sen sova.

VITA MOLN

Man kanske skulle ta och skaffa ett till hål i örat ändå. Gå till parfymerian "vita moln" i Falun, sätta sig på den upphöjbara skinnstolen med kompisen bredvid och se hur expediten med imålade ögonbryn tar fram den vita pistolen. Ställas inför dilemmat guld eller silver och välja silver eftersom man redan bestämt sig sedan två veckor innan. Känna hur det sticker till och i samma stund känna "att man lever". Gå hem och kolla i lådorna efter mammas gamla örhängen från 80-talet och välja ut ett par turkosa triangelformade som ska få pryda öronen om sex veckor.
Besluta sig för att gå till "vita moln" och ta ett till hål medan man väntar.

POOL

Vill också glida runt på en 90-talsfåtölj med en drink i handen.

PROJEKT

GhzYQV on Make A Gif, Animated Gifs
1 tjej - 1 fåtölj - 5 dagar - 5 drycker. Inspirationen tror jag kommer från en video som cirkulerade på internet för några år sedan där en person hade tagit kort på sitt face typ varje dag hur länge som helst! Fyfan vilka tvångstankar man skulle få. Kolla bara här. Känns dock lite tråkigt att publicera detta redan nu. Skulle kanske med lite tålamod kunna bli youtube-känd. Skulle nog iofs inte vara värt det. Säger istället "sista gången nu" och lägger ner.


HYLLA


Äntligen på väggen! *händig*

KAFFE

Idag vaknade jag och tänkte "måste ha kaffe". Sen kom jag på att kaffet var slut och blev på dåligt humör. Samlade mig ändå och gick med tunga steg till affären. Upptäckte när jag kom fram att den öppnade 12. Kl var då 10. Gick hem med ännu tyngre steg. Blev på ännu sämre humör. Kände mig som Katerina i Big brother. Kollade på ett avsnitt av Glamourama för att fördriva tid. Kokade ett ägg. Sen blev kl 12 så jag gick till affären. Hittade först inte kaffet och kände hur paniken började komma. Hittade sen kaffet och blev så glad att jag ville krama mannen i affären. Gjorde det ej. Betalade istället och gick hem med lätta steg och bryggde en kopp. Drack upp och tänkte "dagen är räddad".

VALBORG


BJÖRNAR

Världens bästa låt just nu: Seekae – Wool. Jenny tipsade om att de även hade snygga t-shirts med björnar på. Kanske borde skaffa en. Har ju drömt om björnar skitmycket den senaste tiden. Det betyder enligt drömtolkning att man har en "rik, ointelligent, grym och ondskefull fiende". Omg!