FÖNSTER

Såhär ser det ut i vårt köksfönster just nu! Sitter bredvid det och pluggar och frestas av goda bananer, känner doften av pelargoner samtidigt som jag blir harmonisk av det lilla ljuset i lyktan! I det andra fönstret ser det ut såhär:
Lite mer minimalistiskt för den som vill ha koll på eventuella resmål och samtidigt känna doften av den milda orkidéblomman! Kanske även tända ett ljus.

HÖST


Har fått jobbig förkylning, lagat dumplings för första gången någonsin, beställt en röd väska, tröttnat på grupparbete, köpt 3 nya begagnade assietter och försökt hitta fler på tradera, planerat saker med She's got the beat, blivit sugen på att åka till Uppsala/Stockholm/Paris, fått en vit orkidé och en vit pelargon, kollat klart på True Blood s04 (besviken på slutet), börjat göra en ny lista på Spotify. OSV! *livet leker* *ibland* *ibland inte*

GT

Jag genom en GT :)

NYA PERSPEKTIV


FESTLIGA TYPER

Såhär kult har vi det idag på min födelsedag! Tack FRI-SIV-LJU för denna överraskning!!!

TRÖTTA TYPER

Det är utmattande att börja i en ny klass. Imorgon fyller jag år, det första jag ska ge mig själv i födelsedagspresent är terminens första frånvaro. Sen får jag nog en bakelse.

:D


Min favoritbild just nu. (Förutom en bild på en bebis som sitter i vår trappuppgång).

HEJ

VAD HÄNDER I MITT LIV DÅ? Jo, har väl klippt mig och skaffat Dr martens. Plåstrat om skavsår. Ätit surströmming för första gången någonsin. *men för livet* Sen har jag väl lånat böcker på biblan inför SKOLSTARTEN. Kommer vara den där tjejen som sitter med all kurslitteratur första dagen å bara "läste ut alla böcker på stranden i somras". finns alltid en sån person!!! Kommer dock ej vara jag. Kommer istället satsa på att vara en skön lirare och delta i alla nollningsmoment. Rulla in i en kundvagn första dagen med partyhatt och spritpenneklädd t-shirt! Då får man kompisar.