KVALBORG

Längtar till imorgon så mycket att jag överväger att skicka friend request till:

ETT LITET PROJEKT

Såhär ser min blogg ut i Googles färgsökning!!! Ojojoj.
RÖD
BLÅ
BRUN

VIT
SVART

ORANGE

GRÖN

LILA

GUL
GRÅ
Nada mas.

RÖTT

Vardagens "godbitar": överskattat godis och nya favoritdjuiz från BRAVO.

MÖNSTER

Ljusblå skjorta - påsklovets favorit. Andra favoriter har varit öl och pilkastning. Hinner inte komma på mer nu. Hejdå.

VILL BARA DYKA NER


ÄTA BÖR MAN AV GODIS DÖR MAN

De pratar om hur onyttigt godis och SOCKER är på nyheterna. Ojojoj. Är det sant? Får dåligt samvete över allt godis jag planerat att äta i påsk. Kanske borde jag varna påskkärringarna som kommer hit? "Godis är väldigt farligt, vill du verkligen ha??? Ät på egen risk!!! Gå hem och få underskrift av föräldrar först, vill inte ta ansvar!!!". Kanske därför vissa bjöd på äpplen och mariekex när man själv var liten. Man var besviken då. Bör kanske säga tack nu.

VÅR


MULTITASKING

Har konferens med mig själv. Den handlar om flernivåstyre, kommuner och regioner. Utöver detta även om att planera påsken i Falun och Valborg i Uppsala. Dvs om att fly.
Närå! Klart jag hinner kombinera nytta med nöje!

KOMMUNIKATION

Funderar på att CHATTA med Umeå universitets studievägledare idag. De har tydligen msn. Vafan. Måste allt vara så modernt nowadays. Svara på mina mail istället!!! Igår RINGDE Jehovas vittnen till mig också. Vad hände med den klassiska knacka dörr?!?! Snart lägger de väl till en på facebook också. OMG.

BESATT

Ge mig den!!!!!!
Vaknade så himla tidigt idag så ba hinner hänga runt å läsa bloggar å äta pizza till frukost. *lyx*

GLASS

Om en minut börjar glassmässan 2011!!! Och jag är inte där?!?!

VÅRIT

Trippar runt med mina lysande vita skor och bara väntar på att buss/barn ska skvätta upp typ en liter brunt vatten på dem. Eller mer provocerande typ en droppe. Älskar spänning i vardagen. Blev f.ö sugen på att köpa påskmust när jag var och handlade. Ångrar nu att jag inte gjorde det. Köpte dock 15 st ägg, ingår väl också i kategorin påsk.

PENGAR

Är exalterad över de nya mynten och sedlarna. Mynten kommer vara så himla SMÅ, enkronan typ mindre än tian och väga mindre än tidigare och i nytt material!! Kommer kännas som leksakspengar. Plus nya tvåkronan och tvåhundringen!!! Alltid lika spännande att få vara med när "tiderna förändras". Igår gissade jag, Martin och Moa vilka ansikten som skulle figurera på lapparna. Moa skrev ner listan:
  • Astrid Lindgren
  • Dag Hammarskjöld
  • Ingmar Bergman
  • Jussi Björling
  • Raul Wallenberg
  • Kronprinsessan Victoria
  • Micke Persbrandt (!!!!!!!!!!!) hur slank han in på listan??!
  • Greta Garbo
  • Karin Boye
  • Monika Zetterlund
Och vi hade typ alla rätt!!! Även om jag hade önskat mig fler snyggingar. Och typ längtat efter att se folks reaktioner om typ Håkan Hellströms face dök upp.
Jaja. SÅ kul kommer väl inte detta bli. Men längtar ändå ganska mycket.
Ps. Vad kommer hända med alla gamla sedlar och mynt??? Önskar att Gudrun får bränna.

SAMMA VISA

Låtar som låter lika är ett stort intresse här hemma. Kanske därför man ser melodifestivalen varje år. Samma visa varje år. Nyss hittade jag en bra låt: Maps – Valium In The Sunshine och bara: den låter som något?!? Sen kom jag på att den är lite lik: Björk – All Is Full Of Love - Original Mix på ett ställe. Så nu kan jag sova gott inatt.

UMEÅ OPEN

Idag ska jag på festival. Ser mest fram emot: