Tv & tattoos

Skaffade Netflix häromdagen och har sedan dess suttit i soffan och PLÖJT Twin Peaks. Så glad att jag inte sett det tidigare pga att mina nu ganska tråkiga dagar förgylls. Andra "intressen" jag har just nu är Pinterest och tatueringar. Går ju i perioder då jag känner ett starkt sug efter att "gadda" mig, vilket oftast slutar med att jag tänker att jag kommer ångra mig och så skiter jag i det. Får liksom någon form av existentiell ångest när jag tänker på att tatueringen kommer sitta där HELA livet. Men samtidigt är det väl det som är det spännande också. Att göra en liten "revolt" såhär på äldre dar??? Eller så är det ett tecken på livskris :))

Besatthet

Jag vet inte vad det är med mig, men jag tycks bli besatt av olika saker olika veckor, ibland olika dagar. Den senaste tiden har det skiftat mellan exempelvis te (?), hudvård, tatueringar och nu: DIY-projekt. Jag googlar, läser bloggar och skriver listor på saker som jag ska göra. Mitt senaste projekt har varit att möblera om på hyllan och att sortera böckerna i någorlunda färgordning. Härnäst planerar jag att göra ljuslyktor av gamla glasburkar och sedan måla om bord och skrivbord samt att göra en vimpelgirlang! Det gäller att passa på att göra så mycket som möjligt innan denna besatthet går över!! Vilket kan vara om en sekund. Mvh EjSåUnderbaraHanna.
 

Helgis

I lördags var vi på Bildmuseet och såg två fina utställningar. Så jävla värt att det är gratis inträde. Vill typ flytta in i den vita avskalade miljön. Sen var vi på för-för-fest, sen på förfest och sen drog vi ner till Skarren där det var sjukt lång kö. Fick dock varm choklad å korv i kön vilket var ett plus. Sen blev det härj och en kebabrulle. Och så va d med den helgen.

<3

Fettisdagen och Alla hjärtans dag måste väl firas med någon form av gåva. Beställde därför denna ryggis från och till mig själv! Kommer såklart äta go mat och semla med. Sen börjar FASTAN! (Eller?)

Vad jag håller på med

 Håller faktiskt med Alex Schulman i detta att ta kort på sin frukost är viktigare än att kriga. 

Dansgolvsmusik fast hemma

Har kommit på en bra grej att göra för att hitta ny musik på ett lite KrEatiVt sätt. För att göra detta bör du installera tex appen Shazam på mobben. Gå sedan till ett dansgolv med jävligt bra musik och KÖR. Dvs samtidigt som du svettas och hoppar upp ner och åt sidan, ev ligger på golvet, då AKTIVERAR du appen tills den känner igen vad låten heter. Detta bygger såklart på att du inte vet vad låten heter sedan tidigare. Upprepa detta med alla favoritlåtar från dansgolvet. När du sedan dagen efter, eller någon annan dag efter, exempelvis när du dricker vin (som nu) är sugen på att höra en svängig låt. Då går du in på appen och letar upp dessa låtar och så kan du lyssna på dem HEMMA! Smart va?!?! Här är mina senaste fynd. Hälsningar Dj_giRl_89.