Det osäkra steget mot "gröna fingrar"

Håller på att plantera om alla mina växter på balkongen. Förstår nu att folk kan bli besatta av detta. Är så tillfredsställande att ge växterna ett nytt "hem" å ba fylla på med jord och vatten. Ojojoj. Hade dock ett litet helvete igår på Plantagen. Var där själv för att köpa lite krukor och grejer för att kunna påbörja denna omplantering som jag dragit mig för nu ett tag. Men kände mig helt lost när jag kom dit!! Blev svinstressad och gick fram och tillbaka bland alla grejer. Kände på lite krukor. Blev svettig. Gömde mig bakom hyllor och googlade. Ville typ inte visa att jag kände mig osäker bland alla målmedvetna erfarna människor. Haha. Som att det skulle spela roll?? Kom iallafall därifrån med 5 krukor och 10 liter lecakulor!! Kommer nu sänkas totalt om alla mina växter dör imorgon. Eller om någon ger mig kritik angående tex att jag använt fel jord eller liknande. Vill aldrig behöva erkänna att jag är dålig med växter. FÖR DET ÄR JAG INTE! Eller??? *Osäker odlare* 

Pastelligt


<3

 

Hola

Äntligen hemma i Umio!!! Har haft det gött i España, mest typ ätit mat, druckit rödvin och legat i horisontalläge på takterassen. Eller under täcke framför en film när det regnade. Nu försöker jag lista ut vad jag missat i skolan under veckan. Tydligen massa om ångest och psykoser. Orkar int tänka på sånt nu?? Sen håller jag på att ladda ner massa låtar för att skapa ett ägigt Itunesbibliotek. Kan ju vara bra att ha tänker jag. Andra projekt jag ska ta mig an i veckan är att köpa jord så jag kan planera om lite plantor samt plantera MYNTA pga köpte rom i taxfreen så nu ska det bli mojitooos. Här kommer tre mobilbilder från veckan:
 
Här är då vår "sommarstuga" till höger (har ju aldrig haft någon i Suecia så kompenserar nu).
Promenad i "Parque Aromatico" där det finns BUSKAR med rosmarin etc. Bara att sno. Gjorde det dock ej.
Här var vi på restaurangen "Sunny beach" och åt smarriga ribz. Blev lite förtjusta i de som jobbade där; en karismatisk man med "glimten i ögat" samt en vacker kvinna som såg lite ledsen ut. Ville ge henne en kram och säga att "allt ordnar sig" el. liknande. (Vad nu det heter på spanska).
Hejdooo.