OKTOBERFEST MINI

Jobbiga saker just nu:
- blåsa håret
- sminka sig
- packa
- diska
- gå till bussen
- att inte ha plats på tåget
Firade lite oktoberfest igår och käkade bratwurst hemma hos Karin. Tråkigt nog hade nån brud i hennes korridor just precis samtidigt en stor födelsedagsfest i köket. Folk som minglade, drack fördrink, åt pannkakstårtor och kom dit med blombuketter på löpande band. Och där stod vi, tre tjejer inklämda i ett hörn och stekte KORV. Hahaha. Det var skam på hög nivå. Men samtidigt så jävla gott.

X OCH Y

Har köpt byxor igen. Alltså byxor i denna stil är typ som att ha snygga mjukisbyxor!!! En dröm med andra ord. Synd att de är lite "extrema" så man inte kan ha dem varje dag. Kan de inte komma i svart?
Idag började vi med kvant.metod. Dvs håller till i datasalen igen. Trodde det var ett avslutat kapitel, men nej. Måste erkänna att jag ändå njuter lite av dessa icke-flummiga kurser. Eller mycket. Blir ändå alltid flummig stämning i klassen när man typ kan sitta och chatta på lektionstid.

KRYPTISKT

En lapp jag fick förra veckan:
Dagens mat:

BACKSTAGE

Här kommer en mycket tråkig utläggning om min situation just nu. För att koppla till teori som jag så gärna gör kan man säga att jag är så backstage (för att citera Goffman) som man kan bli just nu. Hoppas ingen får för sig att komma hit. OCH NEJ, detta var inte menat som "vill att någon ska komma hit egentligen". Typ som någon Amna berättade om från sin klass som VILL bli facerapead och typ lämnar datorn på med flit och säger "ingen facerape nu...*hoppas*". Här är inga dörrar öppna. Vill så gärna att det ska bli tisdag kl 10.00 så man kan få lämna in detta arbete och bara dra hem direkt och ta fram högtryckstvätten och spola av hela jävla lägenheten. Då kan den bli frontstage igen och ni får gärna komma hit.

DIE SLOW

Dricker juice och försöker fokusera på att bli lite fräsch istället för att vara bakis som jag varit hela dagen. Köpte en korv med bröd i ensamhetens sken innan jag cyklade hem igår och trodde det skulle hjälpa, men icke. Tog förresten en omväg förbi TIME som hade förvandlats till en Stieg Larsson-Hollywood-kuliss. Haha. Såg lyxigare ut nu när det stod MJÖLKBAR istället för TIME. Fick dock ej se Daniel Craig, såg bara en vidrig full kille som typ varit på Värmlands och tappat bort sig. Blev trött.
Health – Die Slow - Tobacco Remix

JIL SANDER S/S 11


<3

PLASTIC

Så sugen på att ha allt i genomskinligt just nu.

FUR

FIXA LOOKEN, genom att klippa sönder alla dina fuskpälsar (ev äkta, från second hand SÅKLART) från förra året och sy ihop! Då slipper du betala tex 19 995 kr.
Ju mer päls desto bättre!:

FRUKOST


Tyvärr inte min frukost. Skulle göra vad som helst för ett glas juice just nu, förutom att typ gå till affären. Drömde att jag skulle dyka ner i ett hav med delfiner och typ simma ner till havets botten med ett litet cyklop. Jag packade en väska med grejer jag skulle ha med mig och typ hängde med folk som brann för detta! Jag var positivt inställd en liten stund och typ "det kommer bli mitt livs upplevelse", men det hela slutade med att jag skrek: "jag hatar äventyr!!!" i alla delfinälskares face och vaknade. Skönt som fan. Orka vara en av alla dem som "drömmer om att simma med delfiner".

SOFIAS MENY

Här kommer ett hyllningsinlägg till "the master kock"
De senaste dagarna har jag blivit bjuden på:
Pasta med pesto och parmesan
Stek med sås, kokta morötter och äppelmos
Bratwurst med potatis, lök och senap
Korvstroganoff
!!!!!
Sen köpte hon en stor kastrull till mig. Var det en hint?
*Planerar tillbakabjudning*
Nu: Morotssoppa hos Sofia

PLATTAN


GOTH STAR

Försöker hafsa ner nåt om mode/stil kopplat till identitet/grupptillhörighet. Är ju alltid kult att skriva lite om fashion. Skulle visst vara inlämnat innan kl 14 idag, men det visste man väl inte förrän typ kl 13.59. Soft! Bar f.ö svart idag för att visa mitt missnöje/sorg över gårdagens val, var dock en efterkonstruktion, men hade iaf endast svarta kläder och var jävligt missnöjd, så det passade ju bra.
Bra låt:

POWERNAP

Irri under pn:
Att ett nr man ej känner igen ringer *ignorerar*
Att inte kunna somna om för man är så nyfiken så man måste gå upp och kolla eniro
Att det visar sig vara tandläkaren
Att tandläkaren ringer igen precis när man somnat om *ignorerar igen*
Att mamma ringer en sek efter och säger "tandläkaren ringde hit!"
JAJAJA
Motreaktion vid uppvaknande: godis + kaffe

RÖTT = RÄTT

Känner bara såhär just nu:

MICHAEL KORS S/S 11

Snyggt!! Typ alla mina favoritfärger just nu!! *vill ha*

BYXOR

Köpte nya spejsade byxor igår. Det känns lite som att man har pyjamas på sig när man har dem, vilket iofs bara är positivt. Vill alltid ha pyjamas.

LILAC

Har nu laddat upp min första och kortaste låt HÄR.

RÖSTKAMPANJ

Kollade lite på utfrågningen av de rödgröna på tv4. Kände mig trygg. Något jag känner mig mindre trygg med är att jag inte vet vart mitt röstkort är. VARJE RÖST ÄR VIKTIG. Ville gråta (ej av glädje) när jag såg Jan Björklund på samma program igår. Hoppas han googlar sitt namn och hittar hit. Enda positiva han skulle kunna bidra med är att förbättra min bloggstatistik. Hehe. Undrar vart jag ska rösta. Såg att Elin hade varit på OKQ8 med en korvluktande valsedel. Men: VARJE RÖST ÄR VIKTIG, även en korvluktande (iallafall om man röstar rödgrönt/F!). Hoppas att alla som tänker rösta på SD får valsedlar som luktar typ kebab. Där är dock kebaben mycket är viktigare än rösten.

Smart idé:

PAUS

Mindre bra just nu:
Äter en ostfralla med för mycket smör.
Killen som jag stal en bok av från A-kursen är här! Och hans bok är också här! *gömmer mig*
Sofia drog för att umgås med en bekant, vem har tid med sånt nowadays?!?
Har lite ont i ryggen pga en framåtlutat position.
Även kissnödig men litar inte på någon här inne tillräckligt för att lämna mina grejer. Kanske på igelkotten men hon verkar vara ledig, kan det stämma?? Har en praktikant tagit hennes plats? Vill inte veta.
Annars är allt bra. Sol vid drömbordet osv.
Nu: bli seriös.

DRÖM

Dagens drömbordsbild:
Skogshuggaroutfits och sociala konstruktioner. Det är så vi jobbar.

DRÖMBORDET

Såhär mys har vi det vid drömbordet idag.

MACBOOK

Hurra! Dagens ros går till budmannen som ringde och väntade på mig utanför mitt hus när jag cyklade hem från skolan.
Funderar nu seriöst på att hoppa öl med klassen för att surfa hela natten. Hehe. Vet dock att det inte är soc acc så kommer väl dra mig ner mot citi om en liten stund ändå. Ska bli gött. Har förresten tre datorer i min ägo just nu, så om någon är sugen på lan är det bara att höra av sig. Två av dem har tyvärr virus men för den äventyrlige funkar det ändå.
Ägig låt: Robyn – U Should Know Better (feat. Snoop Dogg)

UMIO

Har testat på studentlivet i Umeå i helgen. Var på maskerad igår och skulle vara utklädd till oljeshejk. Alla såg lyxiga ut förrutom jag som såg ut som en fattig Jungfru Maria.


Studentlivet i Umeå får trots detta fem av fem krubbor.
Även guld, rökelse och myrra. *lyx*


TEMA

Vita saker:
Min macbook som ännu inte dykt upp?!?
Mitt ansikte i solen på seminariet som bidrog till att jag smälte in mot väggen och inte behövde säga ett ord
10 dl creme fraiche som jag snart ska laga middag med
Mina lögner
Mina tänder
Haha skoja

Imorgon tar jag flyget till Umio och firar min födelsedag.
Hejdo.


LAKRITS OCH STRÖMMING

Två fiskar jag käkat idag:



Annars  har det varit en flummig/bra dag på Engelska parken och en stum/blind dag på engelska språket.

TID FÖR TACO

Jag: det äger ju
Mamma: det äger FETT!
Mamma: ville bara prova hur det kändes att säga det


HEJDO

Jag + bruden + nya halsbandet + världens sämsta webcam

Ha det så kult ikväll.


WRAP

Var nere på Ofvandals och tänkte köpa lite gårdagens mackor. Det fanns bara en macka och en wrap, så jag offrade mig på wrapen och Sofia fick mackan. Skulle vara "ost och skink-röra" men ju mer jag åt av den upptäcktes nya smaker. Kände först en underton av curry, sen plötsligt skagen? Men tillslut var det endast en blandning av couscous och KORV. Jag mådde illa men Sofia ej, så med orden "säg inte till någon att jag åt upp couscous och korv-wrapen" så åt hon upp den! Var väl iallafall typ värt 15 kr. Kanske även kan inspirera tortillamästaren Jenny att våga sig på nya smaker? Couscous och korv med namnet "ost och skinka" säljer iallafall i Uppsala.


PROFESSIONAL

När man läser en C-kurs är det tänkt att man ska tänka själv, kritisera, diskutera... Känner mig just nu som ett mellanstadiebarn som inte vill att sommarlovet ska ta slut. Hoppas att engagemanget ska komma till mig som en blixt från ovan SNART. Borde kanske köpa roliga pennor, en färgglad kalender och annat som lockade till skolan när man gick på mellanstadiet. Har iallafall börjat läsa lite online readings, kommer väl även snart fylla min sökkvot på tyda.se. Hehehe. Okej nu kanske blixten kom. *Känner mig träffad*


TIPS

Schysst att få "goodiebags" av sina vänner när man varit på besök! Fick ett ihopplock av bla:
stickad kofta
bast-shirt
adidasströja
handkräm
vattenflaska (som iofs var min, men ändå!)

Allt detta placerat i en reklammärkt tygpåse för den "äkta" känslan.

Glömde dock hela gottepåsen, men hoppas den finns kvar även senare i veckan så jag kan få återuppleva denna gottiga känsla.

Kanske en överraskning dyker upp?
Vem vet
/gottesugen